CaixaBank CaixaBank

Cotització i remuneració

EVOLUCIÓ DE L’ACCIÓ

L’acció de CaixaBank va tancar el mes de novembre a 3,64 €/acció, amb una revaloració de l’1,5% respecte al mes anterior. L’any 2018, l’acció registra una caiguda del 6,5%, però mostra un comportament molt més favorable que els valors bancaris de l’IBEX 35 (-22,7%) i de la zona euro (-25,8%).

Caixabank

1,5%
-6,5%

Ibex 35

2,1%
-9,6%

Bancs
Ibex 35

1,0%
-22,7%

Bancs
zona euro

0,0%
-25,8%

Bancs de la zona euro: correspon a l'evolució de l'índex
bancari SX7E, de la família d'índexs de Eurostoxx

  • Al novembre
  • El 2018

CaixaBank al detall

NOU PLA ESTRATÈGIC 2019-2021

CaixaBank va presentar el passat 27 de novembre el seu Pla Estratègic per al període 2019-2021, que impulsa la tecnologia al servei de clients i empleats, i reforça el model de banca socialment responsable.

El nou pla es desenvoluparà, previsiblement, en una fase més madura del cicle econòmic on es preveu que el creixement econòmic a Espanya i Portugal es mantingui al voltant del 2% anual en els pròxims anys i que els tipus d’interès pugin de manera molt gradual, com ha assenyalat el Banc Central Europeu. El volum de crèdit continuarà avançant tot i que a ritmes modestos, mentre que la demanda d’assessorament i de productes d’estalvi a llarg termini tindrà més recorregut de creixement.

Oferir la millor experiència de client.

Accelerar la transformació digital per ser més eficients i flexibles.

Potenciar una cultura centrada en les persones, àgil i col·laborativa.

Generar una rendibilitat atractiva, mantenint la solidesa financera.

Ser referents en gestió responsable i compromís amb la societat.

Canal vídeo accionistes

PRESENTACIÓ DEL NOU PLA ESTRATÈGIC DE CAIXABANK 2019-2021

Jordi Gual i Gonzalo Gortázar, president i conseller delegat de CaixaBank, respectivament, van presentar el nou Pla Estratègic 2019-2021 de l’entitat en una roda de premsa celebrada el passat 27 de novembre. Al vídeo següent es pot accedir a un resum de la roda de premsa.

Gonzalo Cortázar - Conseller delegat de CaixaBank

Avantatges per a accionistes

EL COMITÈ CONSULTIU D’ACCIONISTES CELEBRA LA SEGONA REUNIÓ DE 2018

El passat 29 de novembre, el Comitè Consultiu d’accionistes de CaixaBank va celebrar l’última reunió de l’any amb l’assistència del president de CaixaBank, Jordi Gual, i la directora d’Innovació i Transformació Digital, Mariona Vicens. Durant la trobada es va explicar a l’òrgan consultiu el nou Pla Estratègic 2019-2021 que definirà el full de ruta de l’entitat per als propers tres anys.

EL COMITÈ CONSULTIU D’ACCIONISTES CELEBRA LA SEGONA REUNIÓ DE 2018