Accionistes CaixaBank

Newsletter

Novembre 2019

Cotització i remuneració

Evolució de l’acció

L’acció de CaixaBank va tancar el mes d’octubre a 2,57 €/acció, amb una pujada del 6,4% respecte al mes anterior. Durant l’any 2019, l’acció acumula una caiguda del 18,9%.

CaixaBank

6,4%
-18,9%

IBEX 35

0,1%
8,4%

Bancs IBEX 35

-0,1%
-8,5%

Bancs zona euro

2,5%
3,3%

Bancs de la zona euro: correspon a l'evolució de l'índex bancari SX7E, de la família d'índexs d'Eurostoxx.

  • A l’octure
  • El 2019

CaixaBank al detall

Resultats

Gener – setembre 2019

El Grup CaixaBank va obtenir en els nou primers mesos del 2019 un benefici atribuït de 1.266 milions, el 28,7% menys que en el mateix període de l’any anterior.

En l’evolució del resultat incideix l’acord laboral aconseguit el segon trimestre que va suposar una despesa de 978 milions d’euros. Si s’exclou aquest efecte, el resultat s’incrementa el 10,4%, fins als 1.951 milions, i el RoTE ascendeix fins al 10,1% a 30 de setembre.

Resultat atribuït al Grup CaixaBank

1.266 MM€

Gener – setembre 2019

Principals missatges

1

Èxit comercial destacat, amb un creixement del volum del negoci del 4,4% i un augment favorable de les quotes de mercat dels productes principals.

2

Gran progrés del Pla Estratègic, amb un avançament d’un any sobre el previst, gràcies a l’acceleració de la transformació de la xarxa urbana i a l’acord laboral assolit amb la sortida voluntària de 2.000 empleats.

3

Millora de la rendibilitat, mantenint la qualitat dels ingressos. El 94% dels ingressos provenen de l’activitat core del banc i assoleixen el nivell més alt en aquest trimestre.

Canal vídeo accionistes

Presentació de resultats CaixaBank

Gener - setembre 2019

El conseller delegat de CaixaBank, Gonzalo Gortázar, va presentar els resultats de l’entitat corresponents als nou primers mesos en una roda de premsa celebrada el passat 31 d’octubre. Al vídeo següent pot accedir a un resum de la roda de premsa.

L’era dels tipus d’interès baixos

Avantatges per a accionistes

Reunió del Comitè Consultiu d’accionistes

El passat 10 d’octubre, el Comitè Consultiu d’accionistes de CaixaBank va celebrar una nova reunió amb l’assistència del president de CaixaBank, Jordi Gual.

En aquesta trobada es van tractar temes relatius a la posició de lideratge comercial de l’entitat i la seva fortalesa de balanç. A més, durant la jornada es van definir noves iniciatives enfocades a fomentar una transformació digital més gran de la companyia en la relació amb els seus accionistes.

Una banca socialmente responsable